Ondertiteling bij ButterTime

Je kent het waarschijnlijk wel: wil je een film kijken waar je je waanzinnig op verheugt, is er nergens een fatsoenlijke ondertiteling te vinden. Je kunt alleen Poolse subtitles vinden, en iets dat Nederlands zou moeten zijn maar zo’n lage kwaliteit heeft dat er niet wijs uit te worden valt… En zo valt je filmervaring behoorlijk in het water omdat je de helft niet van begrijpt. Dat wil je vanzelfsprekend zo veel mogelijk zien te voorkomen. Het goede nieuws: het is mogelijk om goede ondertiteling én gratis films te krijgen – met Butter Time!

 

Butter Time is gratis

Butter Time is, zoals je waarschijnlijk wel weet, de opvolger van Popcorn Time. Waarom was die opvolger nodig? Popcorn Time werd steeds verder in het nauw gedreven door filmmaatschappijen, omdat het legale kader van de dienst simpelweg illegaal was. Butter Time zit net even anders in elkaar, waardoor het wettelijk gezien opeens wel gewoon gebruikt kan worden. Voor jou als kijker is de ervaring echter nauwelijks verschillend: jij kunt nog steeds genieten van een bijna oneindig aanbod aan fantastische films en series, zonder je daarvoor blauw te betalen!

 

De taal van Butter Time

Om het optimale gebruiksgemak te kunnen garanderen, is Butter Time in meerdere talen te kunnen gebruiken. Je stelt jouw favoriete taal gewoon in wanneer je het programma voor het eerst opstart. Natuurlijk valt dat later ook net zo makkelijk weer te wijzigen in de instellingen. Stream je vervolgens een film of serie die je wilt kijken, dan zet Butter Time er voor jou meteen de ondertiteling onder in de taal van je voorkeur! Alle ondertitelingen zijn van tevoren op kwaliteit beoordeeld, dus in principe hoef je niet bang te zijn voor knullige vertalingen die rechtstreeks uit Google Translate komen. Zo geniet je optimaal van de film zelf.

 

Butter Time downloaden

Ben je het online zoeken naar ondertitelingen ook aardig zat, en wil je gewoon rustig je favoriete films kunnen kijken? Download dan nu Butter Time! Je bent in een paar minuten klaar, en dan ligt het hele assortiment voor je open – zonder dat je bang hoeft te zijn voor boetes en andere onaangename verrassing. We zien je graag daar!