Waarop kijk jij???

Waarop kijk jij?

 

Iedereen heeft zijn eigen favoriete manier om films en series te bekijken. Op de tv, zodat je lekker met een zak chips en een glas wijn op de bank kunt gaan liggen? Met je laptop in bed, zodat je tussen de dekens weg kunt kruipen en toch niets van het verhaal hoeft te missen? Of zelfs op je telefoon, zodat je onderweg in de trein, tijdens de pauzes op school en zelfs in bad nog snel even die volgende aflevering kunt zien? Waar je ook voor kiest, met Butter Time voorzien we zeker in je behoefte!

 

Butter Time op computer

Verreweg de meeste mensen kijken graag films op hun laptop of PC. Niet vreemd, want zeker laptops kun je overal heen meeslepen, zodat je altijd op de comfortabelste plek kunt gaan zitten. Butter Time kan dan ook gedownload worden op alle grote en veelgebruikte besturingssystemen. Gebruik je Windows? Butter Time is compatibel met alle versies vanaf Windows XP. Voor Apple-producten heb je minimaal OSX 10.7 nodig om het programma te kunnen draaien. Dan is er nog Linux, en ook dat valt prima met Butter Time te combineren. We hebben versies voor 32-bit Linux en voor 64-bit Linux.

 

Butter Time op telefoon

Ben jij iemand die juist liever op zijn telefoon kijkt? Dat kunnen we ons voorstellen: er zijn immers geen betere manieren om lange treinreizen of saaie pauzes door te komen. Om die reden hebben we ook Butter Time-versies gemaakt die op smartphones te gebruiken zijn! Voor gebruikers van Android is er een versie die bruikbaar is vanaf Android 4.0. Ook iPhonebezitters hoeven niet zonder hun favoriete programma te doen: vanaf iOS 7 is Butter Time namelijk ook voor hen te downloaden.

 

Butter Time voor iedereen

Welk apparaat je ook gebruikt, er is een goede kans dat je met Butter Time altijd wel uit de voeten kunt. Kortom, wil jij ook toegang tot duizenden gratis films en series, zonder het risico op juridische problemen en boetes? Wacht dan niet langer en installeer Butter Time direct!